Wat kost een huisdierenverzekering?

by PetSecur | sep 02,2020 | verzekeren

damir-spanic-vwaTtIhCjVg-unsplash

Net als mensen hebben dieren ook weleens behoefte aan een bezoek aan de dokter. Bijvoorbeeld bij ziekte, verwonding of om een vaccinatie te halen. Veel baasjes zijn er niet van op de hoogte dat ze voor hun trouwe viervoeter een verzekering kunnen afsluiten. In dit artikel leggen we uit hoeveel een huisdierenverzekering kost en hoe de prijzen van onze huisdierenverzekering zijn opgebouwd. 

Premie huisdierenverzekering

Tegenwoordig kan je een huisdierenverzekering al voor enkele euro’s per maand afsluiten. De premie van de huisdierenverzekering wordt bepaald door naar de leeftijd, het gewicht en het ras van het huisdier te kijken. Daarnaast hangt de premie van de verzekering af van de risico’s die je wil dekken. Bij PetSecur heb je de keuze uit een basis, standaard en extra pakket. Als je kiest voor een basispakket ben je beperkt verzekerd en blijft de prijs relatief laag. Een aanvullend pakket zorgt ervoor dat je dier beter is verzekerd bij onder andere chirurgie, intensieve zorg en de dierenambulance. De kosten van een verzekering hangen dus af van de wensen en situatie van jou en je dier en de dekking die je daarbij kiest.

Onze pakketten

Schermafbeelding 2020-09-02 om 14.37.47

Eigen bijdrage en leeftijdsgrens

Bij PetSecur streven we naar een zo ruim mogelijke dekking en bieden we met €5.500 de hoogste uitkering per jaar van Nederland. Om dit mogelijk te maken, vragen we per dierenartsbezoek een eigen bijdrage van € 25,-. Daarnaast willen we voor zoveel mogelijk huisdieren de zorg bieden die ze nodig hebben en daarvoor een zo betaalbaar mogelijke premie vragen. Daarom hebben wij een grens moeten trekken en nemen wij alleen huisdieren aan tot een leeftijd van 7 jaar. Heb je je dier verzekerd voor zijn 7e levensjaar? Dan blijft hij daarna gewoon verzekerd tegen dezelfde voorwaarden. 

Schermafbeelding 2020-09-02 om 14.38.00

Jouw plezier, samen verzekerd 

Bij PetSecur hebben we een zo goed mogelijke balans tussen premie en uitkeringen gevonden. Daarnaast heeft PetSecur geen winstoogmerk omdat we een Onderlinge Waarborgmaatschappij U.A zijn. Bij PetSecur begint een verzekering bij €15 voor een kat en €19 voor een hond en dan heb je al een vergoeding van € 2.500 per jaar.

Meteen je premie berekenen?

Lid worden van PetSecur en niet voor onverwachte kosten komt te staan? Kies het pakket dat het beste bij je past en bereken je premie. Op die manier verzeker je jouw plezier én dat van je dier.

Hond of kat verzekeren?

Nu incl. castratie/ sterelisatie.

Verzeker hond
Verzeker kat
blog-verzekering-dier