Grappige kattenfilmpjes: onze hilarische selectie

by PetSecur | oct 30,2020 | kat, grappig, filmpjes

pexels-tranmautritam-2194261

Dat katten excentrieke beesten zijn weet iedereen. Ze klimmen overal in, luisteren alleen wanneer het hen uitkomt en houden alles en iedereen in de gaten. Dat eigenwijze karakter zorgt er vaak voor dat ze in grappige situaties terecht komen. Het Internet barst dan ook uit z’n voegen van de ontelbare filmpjes met katten in de hoofdrol. De kunst is natuurlijk om de leukste te vinden. Precies dat hebben wij voor jou gedaan. Na het bekijken van miljoenen kattenfilmpjes selecteerde we de allerleukste speciaal voor jou. 

1. Grappige katten filmpjes: Halloween

Deze twee katten gaan op hilarische wijze om met Halloween. Misschien gaan ze op een iets te vrijgevige manier om met de spullen van hun baasje?

 

 

 2. Leuk kattenfilmpje: NomNomNom

Kunnen katten praten? In dit kattenfilmpje zie je hoe ze tijdens het eten soms laten blijken dat ze het wel echt lekker vinden. 

 

 
3. Gek kattenfilmpje: Klimmen en springen

Katten springen ook echt overal in. Maar niet alles is stevig genoeg om het gewicht van de kat op te vangen en dat leidt tot deze compilatie van grappige kattenfilmpjes. 

4. Grappig kattenfilmpje: Eigenwijze katten

Het zijn ook eigenwijze beesten die katten. Ze doen waar ze zin in hebben en gaan overal in zitten en denken alles te kunnen. Het zorgt wel voor een hilarische compilatie aan beeldmateriaal. 5. Leuk kat filmpje: Katten vs. zombies

Voor liefhebbers van series als The Walking Dead hebben we een leuk kattenfilmpje over de overlevingscapaciteiten van katten tijdens een zombie apocalyps.  

Hond of kat verzekeren?

Nu incl. castratie/ sterelisatie.

Verzeker hond
Verzeker kat
blog-verzekering-dier