Tijdelijk gratis Woefbox (of Miauwbox) voor nieuwe inschrijvingen!

by PetSecur | may 12,2020 |

Ben je blij met je trouwe viervoeter en vind je dat hij een traktatie verdient? Door een cadeau te geven, maak je niet alleen de hond heel blij, maar krijg je zelf ook een goed gevoel wanneer je zijn blijdschap ziet.

Tijdelijk krijgen nieuwe inschrijvingen bij Petsecur nu een gratis Woefbox (of Miauwbox) thuisgestuurd. Lees snel verder om gebruik te maken van deze leuke deal! 

Hoe werkt het?

Baasjes die hun huisdier vandaag verzekeren en daarbij de code: WOEFBOX gebruiken, krijgen een woefbox thuisgestuurd. Heb je een kat? Dan krijg je een miauwbox thuisgestuurd. Ben er dus snel bij!  Schrijf mij in

Meer info over de Woefbox

De keuzestress van het bedenken wat je hem moet geven is niet nodig. Het enige wat je hoeft te kiezen is welke box je cadeau wil doen. Iedere Woefbox wordt gevuld met leuke en originele cadeaus, zoals snacks en speeltjes. Een feestje voor iedere hond om uit te pakken. De Woefboxen zijn geschikt voor ALLE honden.

Ook voor katten! De Miauwbox

Ook voor de katteneigaren hebben we een leuke box om weg te geven! De miauwbox. De Miawbox is gevuld met leuke en originele cadeaus voor je kat.  

Interesse?

Wil jij jouw hond of de hond van iemand anders trakteren? En ben je geïnteresseerd in een Woefbox cadeau te doen? Kijk dan even op www.woefbox.nl.

 

Hond of kat verzekeren?

Nu incl. castratie/ sterelisatie.

Verzeker hond
Verzeker kat
blog-verzekering-dier